To eat list 2019

1. ledna 2019 v 12:00 | Bloud. Well Bloud.
Lemon z IF cafe

poctivá jitrnička a ještě poctivější prdelačka

meloun s balkánským sýrem a hladkolistou petrželkou

srnčí guláš

hovězí, brambora, žloutek, kopr

seletická klobáska

Jalfrezi

srbské rizoto alá školní jídelna

cikánská hovězí pečeně

úpický řízek

nadívané houlobátko

žloutkový řez a indiánek z Cukrárny Gaigher

a nesnědené položky z let minulých : 2018 - 2017- 2016- 2015 - 2014 - 2013 - 2012










 


Komentáře

1 veruce veruce | Web | 1. ledna 2019 v 12:25 | Reagovat

No vybrala bych si. :) Jen teda Jalfrezi jsem si musela vygooglit a že se Pavlišovu říká i Úpický řízek, to jsem taky nevěděla. :)

2 Em Age Em Age | Web | 1. ledna 2019 v 16:13 | Reagovat

Nadívané holoubátko bych tedy taky ochutnala. :D

3 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 1. ledna 2019 v 21:22 | Reagovat

Je rok Okurky.
Tak bych prosil alespoň znojemskou omáčku.

4 Sugr Sugr | E-mail | Web | 2. ledna 2019 v 17:55 | Reagovat

Srnčí gulášek!  Mňaaam! :-)

5 Silwiniel Silwiniel | Web | 2. ledna 2019 v 21:27 | Reagovat

Právě jsem dojedla, ale už mám zas hlad! :D

6 Miloš Miloš | Web | 2. ledna 2019 v 23:43 | Reagovat

To je ale neznámých jídel.
Z toho, co znám, mám na prvním místě cikánskou hovězí pečeni.
A co zbožňuju nejvíc, je španělský ptáček - tam je hovězí, klobása, okurka, vajíčko, rýže - to znamená skoro všechno chutné.

7 vencisak vencisak | Web | 3. ledna 2019 v 10:30 | Reagovat

Meloun a petrželka, jaké nestandardní potraviny to vidím v roce 2019!

8 Libor Libor | Web | 5. ledna 2019 v 10:32 | Reagovat

Z cukrárny Gaigher (pořád to píši po vzoru to Švýcara "Giger") jsme měli část vánočního cukroví, docela fajn mlsání :).

9 Janinka Janinka | E-mail | Web | 7. ledna 2019 v 9:02 | Reagovat

Cikánskou já tuze ráda...

[3]: A okurkovou polévku už jsi jedl? To je dobrota!

10 King Rucola King Rucola | E-mail | Web | 10. ledna 2019 v 19:37 | Reagovat

ja zase vydrzim bez holoubatka, ako nemam rad nic, co sa zdobi perami. Ten spanielsky "ftak" by mi bodol! Mozno aj bez mäsa...

11 blondýna blondýna | 11. ledna 2019 v 10:41 | Reagovat

Přeji dobrou chuť, zachování všech smyslových požitků u degustací, něco jsem si musela vyhledat, na něco jsem stačila.
A přesně tak bych i zareagovala, nadívaného holuba bych třeba už neopakovala, nebyl to žádný trhák, ale žloutkový řez bych opakovala odkudkoliv.

12 Ježurka Ježurka | E-mail | Web | 19. ledna 2019 v 14:19 | Reagovat

Tak nevím, moc bych si toho nevybrala, ale něco určitě.

13 padesatka padesatka | E-mail | Web | 13. února 2019 v 12:18 | Reagovat

Není nad roztomilé komentáře, ale nesnížím se k tomu, abych byla adresná...😁

14 userka userka | E-mail | Web | 15. února 2019 v 13:39 | Reagovat

Tak tu cukrárnu jsem si musela najít a nejspíš to budu mít blíž do Písku, než se tam trmácet v Praze, tak se na indiánka někdy stavím. Mají i s bílou polevou! Ňááám!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama